Old Mates - Levi


Levin Old Mates avoinna jälleen!

Pohjoisen napapiirin paras brittipubi Old Mates on avoinna jälleen. Täysin uudistettu ja kahteen kerrokseen laajentunut Old Mates on tutun tunnelmallinen mutta kuitenkin uudenlainen olohuone kaikille brittipubien ystäville. Juomaa, ruokaa, sporttia ja livemusiikkia sekä aitoa pubitunnelmaa!

Ajankohtaiset uutiset löydät meidän facebook-sivuilta!


Ruokaa ja juomaa

Keittiömme supersankarit loihtivat ammattitaidolla herkullisia brittipubiklassikoita. Panostamme tuoreisiin raaka-aineisiin ja aitoon käsityöhön, kaikki tehdään itse. Á la carte-listaltamme löydät Fish n’ Chipsiä, Shepherd's Pie’ta, Burgeria sekä monia muita herkkuja jotka vievät kielen mennessään.

Meillä on myös laaja ja vaihtuva olutvalikoima. Laadukkaiden brittipanimotuotteiden lisäksi vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun, eikä meillä vaativammatkaan olutintoilijat jää koskaan janoisiksi.

Tutustu uuteen á la carte -listaamme.
Listalla uusia herkkuja sekä rakastettuja klassikoita!


* * *


Sporttia

Elämä ilman urheilua on kuin brittipubi ilman elämää. Yli kymmenen HD-televisiota ja alakerran kaksi massiivista 3x2 m LED screeniä pitävät huolen siitä että intohimoisimmatkin urheilun ystävät saavat tarvittavan annoksensa sporttia.


* * *


Livemusiikkia

Musiikki on parasta livenä ja syksyn aikana Old Matesissa päästäänkin nauttimaan monista upeista esiintyjistä kuten mm. George Rigby ja Howlin' Duo! Myös huippu-deejiimme Thomas Valentinon johdolla pitävät huolen siitä että tunnelma pysyy korkealla koko illan.


* * *


Yhteystiedot

Aukioloajat:
joka päivä klo 14-02


Keittiö avoinna
joka päivä klo 14-21.30


Tähtitie 4, Levi
0400 919 192
levi@oldmates.fi


Ohjelma

Johanna Pakonen Duo

Old Mates Levi
4.-5.11.

Stand Up!

Lilius & Oikarinen
Old Mates Levi
10.11.

Krista Tiitinen Duo

Old Mates Levi
11.-12.11.

JPX Trio

Old Mates Levi
18.-19.11.

Duo Riitasointu

Old Mates Levi
25.-26.9.

Bilebändi Komia

Old Mates Levi
2.-3.12.

Timo Kotipelto Duo

Old Mates Levi
9.-10.12.

The Bilebändi Acoustic

Old Mates Levi
16.-17.12.

HellDivas Acoustic

Old Mates Levi
30.-31.12.